Kan jeg lave kunst på min iPhone?

Kan jeg lave kunst på min iPhone?

Har du en kunstner gemt i maven, og vil du gerne prøve at lave kunst, men ved du ikke helt, hvordan du skal gribe det an, kan du jo evt. starte ud med at bruge din iPhone til at tage billederne med af dine værker.

Du kan også kaste dig ud i at lave digitalt kunst, og her kan du finde mange gode apps til din mobil, som du kan begynde at lære at bruge. Vind iPhone her hvis du ikke allerede har en.

Nye kunstnere er mere moderne

Kunstnere nu om dage har jo mange andre muligheder, end kunstnerne der levede for 50, 100 eller 200 år siden. Vi har fået så meget mere teknologi i vores hverdag, og det har selvfølgelig også fået lov til at spille en rolle for mange kunstnere.

Først og fremmest er det blevet nemmere at udbrede deres kunst, da vi har fået sociale medier. Men dernæst er det også bare blevet nemmere for mange at komme i gang med at lave kunst, da de bare kan bruge deres computer eller smartphone til at skabe deres værker.

Kunst er jo mange ting

Der er jo ingen grænser for, hvad kunst er eller kan være. Hvis der er noget, du mener er kunst, er det kunst. Du kan naturligvis godt diskutere det med andre, men der er ikke nogle love for, hvad der er kunst, og hvad der ikke er kunst.

Så har du lavet et kunstværk på din mobiltelefon, kan du jo nemt bare udgive det for at være kunst. Det er der ikke nogen, der kan bestemme, om det er eller ikke er. Er du af den overbevisning, at det er kunst, skal du jo bare udgive det som et nyt kunstværk fra din side af.

Ingen regler for kunstnere

Det er meget vigtigt at huske på, at der ingen regler er for kunstnere. I hvert fald ikke nogen, der er skrevet ned. Og hvis der endelig er, er det maksimalt nogle regler, der er sat af kunstneren selv.

Derfor er det helt op til dig selv at bestemme, hvilke regler du vil følge, hvis overhovedet nogen, når du bevæger dig ud i livet som kunstner. Du behøver ikke at sætte nogle regler op for dig selv. Det er et helt frit valg, som kun du kan træffe. Og der er ingen andre, der kan bestemme reglerne for dine kunstværker.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.