Webergrillen på folkets museum?

Webergrillen på folkets museum?

Der hersker vel nærmest ingen tvivl om, at en af de ting, som en gang i fremtiden skal udstilles på folkets online museum, er Webergrillen. Grillen og i særdeleshed Webergrillen er efterhånden blevet folkeeje. Snart er den en del af vores kulturarv, hvis man spørger en ægte grillmester. Det er dog nok de færreste, der vil referere til en frankfurter eller en grillbøf som ægte madkunst, men man skal aldrig sige aldrig!

Fra kul til gas

Webergrillen tog sin sejrsgang i det danske sommerland tilbage i 00’erne med den efterhånden ikoniske kuglegrill. Kuglegrillen stammer fra 1950’ernes USA, men kom først til Danmark i 1990’erne. Den originale kuglegrill, som på et tidspunkt blev allemandseje, er efterhånden blevet erstattet af gasgrillen. En gasgrill, som kører på Weber grill gas, er godt nok en smule dyrere end en kulgrill. Til gengæld er en gasgrill hurtigere at få varm, og det er ofte nemmere for grillmesteren at regulere temperaturen.

Bliv grillmester med det rette grilltilbehør

En af grundene til, at Webergrillen nærmest er blevet allemandseje, skyldes ikke mindst det fantastiske grill tilbehør, man kan investere i. En ægte grillentusiast kan ikke nøjes med en gasgrill, men har naturligvis også Weber grillhandsker, Weber grillbakker og et vaskeægte Weberforklæde. Ja, i dag kan man tilmed få sit helt eget Weberbrand brændt ind i sin grillbøf! Mange grillentusiaster investerer også i de populære overtræk til Webergrillen. På denne måde kan gasgrillen tåle at stå ude på terrassen året rundt. Det er ikke en dårlig idé, da en ægte madkunstner jo griller ude året rundt. Faktisk er det for mange blevet en hel tradition at grille and og flæskesteg Juleaften. Det kan godt være, at det først bliver om mange år, men mon ikke den populære Webergrill ender med at blive en del af den danske folkemindesamling?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.