Lån penge til at åbne dit eget galleri

Lån penge til at åbne dit eget galleri

Er du kunstner, eller har du en drøm om at blive det, drømmer du måske også om at åbne dit helt eget galleri en dag. Det kan også være, du bare er kunstinteresseret og gerne vil have dit eget sted, hvor du kan få lov til at udstille alt den kunst, du holder af – også selvom du ikke nødvendigvis selv er kunstneren bag.

Er det din drøm at åbne dit eget galleri, men har du ikke penge til at gøre det, så lån let penge til at få drømmen realiseret. Der er mange muligheder for at låne penge nu om dage – også relativt høje beløb, som sagtens kan hjælpe dig på vej til at åbne et galleri.

Du bestemmer hvilke kunstværker der skal være

Som ejer af et galleri er det helt op til dig selv at bestemme, hvilke malerier eller kunstværker der skal være udstillet på lige netop dit galleri. Det er dig, der sidder med den sidste og afgørende beslutning om, hvilke kunstnere du har lyst til at promovere i dine lokaler på dine vægge.

Når du åbner dit nye galleri, er det en oplagt idé at gøre et stort nummer ud af det, så der er så mange som muligt fra både nær og fjern der hører om dit galleri. Prøv også gerne på at få lidt spalteplads i den lokale avis, hvis det kan lade sig gøre. De vil ofte gerne skrive om nye tiltag i lokalmiljøet.

Pengene er intet problem

Noget af det sidste, du skal bekymre dig om, er pengene, da du nemt og enkelt kan låne dig til dem. Find flere råd til økonomien via Lånekassen, hvis du ikke er helt sikker på, hvordan du skal gribe det an.

Og så skal du jo ellers bare i gang med at finde ud af, hvor det vil være bedst at lægge dit galleri. Du kan eventuelt gå i gang med at kigge på ledige lokaler, så du har en idé om, hvad det evt. vil koste dig at leje dig ind, skulle det blive en realitet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.